Magamról

Sziasztok!
Gaál Miklós fotográfus vagyok.

Eredeti végzettségem szerint építő szakmérnök vagyok, de gyerekkorom óta szenvedélyem a fotózás és mára már fő tevékenységemmé vált. 
Sokfelé fotóztam a nagyvilágban. Jó sorsom „vándorfotográfusként” a Grand Canyontól Kappadókián keresztül Himalájáig rengeteg izgalmas helyre elvitt. Első fotós publikációm 20 éve született. Később a Himalájában készített fotósorozatom kapott jelentős elismerést.
Az esküvőfotózás az egyik fő profilom és épp a kreativitás miatt, mivel a párok fotózásakor nem a hagyományos és mesterkélt beállításokat ismételjük, hanem a szó mindkét értelmében "lelkes" és őszinte képeket készíthetünk esküvőtök meghitt és önfeledt pillanatairól. Az esküvők fotózását ma már nem munkámnak tekintem, hanem a művészi önkifejezésem egyik legfontosabb részének. Igyekszem az esküvők történetét a maga őszinte valójukban ábrázolni és elkerülni a modorosságot. Célom az, hogy a masináimmal mindenhol ott legyek, de sehol se zavarjak.
Esküvők fotózása mellett leggyakrabban céges és családi rendezvényeken fényképezek. Emellett gyerek-, felnőtt portrékat és baba-mama fotókat készítek, illetve bármi mást is szívesen fotózok ami számotokra megörökítésre méltó.
Azt hiszem, kezdetnek ennyi bőven elég, inkább beszéljenek a képeim.   


 

Kreatív esküvői fotózás, esküvői fotók, jegyesfotózás e-session. Professzionális esküvőfotós. Wedding photographer.
Fotózsurnaliszta stílusú esküvőifotós, rendezvény fotózás, babafotózás, kismama és pocakfotózás, családi fotózás, keresztelő, szalagavató, ballagás, esküvői fotós Budapesten, vidéken és külföldön is.